Informare
Click pentru a mări fotografia
COMUNICAT FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA
Publicat pe 5 noiembrie 2013, 20:12

Cu privire la IMNUL OFICIAL AL CLUBULUI DE FOTBAL UNIVERSITATEA CRAIOVA - “CÂNTEC PENTRU OLTENIA”

 

CÂNTEC PENTRU OLTENIA” este IMNUL OFICIAL al echipei de fotbal UNIVERSITATEA CRAIOVA din anul 1983.

Aceste versuri au fost DEDICATE DE MARELE POET ADRIAN PĂUNESCU DIN DRAGOSTE PENRTU ECHIPA DE FOTBAL UNIVERSITATEA CRAIOVA, dar şi pentru NUMEROŞII ŞI MINUNAŢII EI SUPORTERI, cu acordul Clubului de Fotbal UNIVERSITATEA CRAIOVA, persoană juridică ce este evocată în refrenul acestor versuri.

Pe de altă parte, prin aceste versuri, regretatul ADRIAN PĂUNESCU A CÂŞTIGAT FAIMĂ ŞI SIMPATIE ÎN RÂNDUL MILIOANELOR DE SUPORTERI AI UNIVERSITĂŢII CRAIOVA, şi nu numai.

Prin urmare, având în vedere legislaţia în vigoare, “CÂNTEC PENTRU OLTENIAFACE PARTE DIN PATRIMONIUL UNIVERSAL AL CLUBULUI DE FOTBAL UNIVERSITATEA CRAIOVA, în speţă persoana juridică care patronează clubul de fotbal având calitatea de coautor.

Domnul ANDREI PĂUNESCU NU DEŢINE VREUN DREPT ASUPRA ACESTOR VERSURI, iar cele prezentate în media legate de aşa-zisa cedare a imnului nu reprezintă decât o altă intoxicare, cu INTENŢIA DE A SE ÎNCERCA FURTUL DE INDENTITATE A CLUBULUI DE FOTBAL UNIVERSITATEA CRAIOVA
Toate aceste acţiuni puerile şi extrem de irelevante juridic fac parte dintr-o campanie de intoxicare şi diversiune puse la cale de grupul infracţional SANDU - VASILESCU.

Aducem la cunoştinţă că FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA A INIŢIAT DEJA ÎN INSTANŢĂ O ACŢIUNE LEGATĂ DE FOLOSIREA ABUZIVĂ DE CĂTRE CSU CRAIOVA A IMNULUI “CÂNTEC PENTRU OLTENIA”.
Suntem convinşi că instanţa de judecată va confirma cele expuse de noi.

 

Alte informații:
NUME DE LEGENDĂ
MECIURI CELEBRE
Logo Editie Speciala
Cetatea Banilor City
Logo Oltenia 3TV