Ştiri
Click pentru a mări fotografia
PRECIZARE FC UNIVERSITATEA CRAIOVA
Publicat pe 27 iulie 2014, 15:51

Raportat la ultimul subiect prezentat în presa centrală, gsp şi fanatik, cu privire la sigla UNIVERSITĂŢII CRAIOVA facem următoarele precizări:

Titularii mărcilor FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA, FC UNIVERSITATEA CRAIOVA, ECHIPA DE FOTBAL UNIVERSITATEA CRAIOVA, CLUBUL DE FOTBAL UNIVERSITATEA CRAIOVA pot fi cunoscuţi prin accesarea REGISTRULUI Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci - singurul organism naţional abilitat în domeniu.

De asemenea, vis-a-vis de aceste mărci ale căror drepturi sunt garantate, nici o persoană NU poate folosi o marcă, chiar şi asemânătoare cu una dintre acestea.
Astfel, este lipsit de relevanţă mărimea sau dimensiunea leului, ce este inscripţionat deasupra leului, de câte ori este inscripţionată litera "U" sau alte amânunte de formă.

Conform Legii 84/1996 - orice persoană care pretinde vreun drept al vreunei mărci înregistrate se poate adresa, printr-o acţiune, în justiţie în vederea câştigării dreptului pretins.
Prin urmare, îi invităm pe toţi cei care consideră că au vreun drept cu privire la această marcă să iniţieze acţiuni în instanţă pentru a-şi dovedi eventualele pretenţii.

Considerăm că acest subiect de presă este unul făcut la comanda echipei CSU - PSD cu scopul de a face vâlvă înaintea începerii campionatului Ligii I cu obiectivul clar de a atrage atenţia suporterilor echipei UNIVERSITATEA CRAIOVA şi de inducere în eroare a unora dintre ei cu privire la echipa de fotbal UNIVERSITATEA CRAIOVA.

CSU - PSD are nevoie de suporteri, deoarece până acum a reuşit să cumpere FRF, LPF, procurori, judecători, avocaţi, foşti angajaţi ai FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA, ziarişti, diverse persoane care ocupă diferite funcţii de conducere, dar nu a reuşit să cumpere suporterii UNIVERSITĂŢII CRAIOVA care sunt foarte mulţi şi foarte greu de păcălit.

Au obţinut  în mod fraudulos dreptul, încălcând toate normele legale şi sportive, de la nici un an de la înfiinţare să joace în Liga I, realizând însă că nu sunt decât o ECHIPĂ DE PARTID, deoarece suporterii UNIVERSITĂŢII CRAIOVA nu se regăsesc în această grupare odioasă.

Se încearcă fel şi fel de fumigene lipsite de orice relevanţă juridică şi făcute cu scopul de a-şi lega activitatea de club de ADEVĂRATA UNIVERSITATEA CRAIOVA.

Astfel că suporterii UNIVERSITĂŢII CRAIOVA trebuie să stea liniştiţi pentru că BRANDUL UNIVERSITĂŢII CRAIOVA este destul de SECURIZAT şi peste unu - doi ani această echipă VA REVENI ÎN FOTBALUL ROMÂNESC MULT MAI PUTERNICĂ.

În ceea ce priveşte această grupare frauduloasă CSU -PSD, va rămâne în fotbal până în clipa când Parchetul se va hotărî să aplice legea şi nu va mai tergiversa acest caz.

Alte informații:
NUME DE LEGENDĂ
MECIURI CELEBRE
Logo Editie Speciala
Cetatea Banilor City
Logo Oltenia 3TV